Module - Calendar

Tillbaka

Räckviddsberäkningsövning

FRO Elfsborg Kalender | Aktivitet
Datum
23 Apr 2022
Tid
08:45 - 17:00
Plats
Stenungsund
Kontakt
Johan Gustafsson

Den 23/4 kör vi en räckviddsberäkningsövning i Stenungsund.

Räckviddsberäkning är en del av utbildningen i Höllviken för sambandsoperatörer och sambandsledare. Vi kombinerar här en repetition av hur räckviddsberäkning går till och praktisk övning för att se resultatet.
Deltagarna kommer alltså att få en kort repetition för att sen göra egna beräkningar för några olika sträckor. När detta är klart tar deltagarna sig ut till de beräknade punkterna och verifierar hur resultatet blev i verkligheten genom att helt enkelt testa förbindelsen i praktiken.

Alla medlemmar i FRO Elfsborg kan anmäla sig till denna aktivitet. Är du nyfiken på hur räckviddsberäkning går till, eller på vad en sambandsoperatör bland annat utbildas i, kan detta vara en kul och bra aktivitet för dig. De medlemmar som redan är med i sambandsenheten Elfsborg har dock företräde eftersom de också behöver repetera sina kunskaper.

Övningen arrangeras av FRO Stenungsund. Anmälan och eventuella frågor ställs till stenungsund@fro.se.

Denna är en i raden av aktiviteter som kommer i Stenungsundsområdet, passa på att anmäla dig så du inte missar en kul aktivitet och möjlighet till repetition av dina kunskaper.

FRO Stenungsund genom Johan Gustafsson

52