Förbund

FRO Östergötland

Välkommen till FRO Östergötland. Vi behöver din hjälp inom samhällets krisberedskap. Vi har både militära och civila uppdrag. Vill du hjälpa till? kontakta oss så får du veta mera.

Frivilliga Radioorganisationen Östergötland välkomnar hela familjen som medlemmar. Vi har avdelningar i Finspång, Linköping och Norrköping.
Alla ska vara välkomna i föreningsaktiviteter. Ung som gammal, kvinna eller man, utlandsfödd eller född i Sverige. I vissa av våra uppdrag/aktiviteter krävs dock att du är svensk medborgare för att kunna delta. 

Inom FRO Östergötland har vi:

- Uppdragsverksamhet inom samhällets krisberedskap. Framförallt då som specialister inom Hemvärnet. Men även till övriga nationella uppdragen för totalförsvaret. 

- Ren föreningsaktivitet i våra avdelningar. Exempel kan vara amatörradio, temakvällar, data/cybersäkerhetsutbildning, sambandsuppdrag eller bara träffas och prata lite.

- Ungdomsverksamhet genom de centrala sommarkurserna.

Som medlem i Östergötland är det avdelningarna du har mest kontakt med och det är också där som den lokala föreningsverksamheten genomförs. Ibland sker samarbeten mellan avdelningarna och andra förbund för att genomföra mer omfattande aktiviteter för medlemmar.
För att få mer information om vad som är på gång inom förbundet och våra avdelningar, använd kontaktuppgifterna.


Är du medlem, logga in, så ser du mer information på denna sida.
Kontaktuppgifter
FRO Östergötland
FRO Finspång
FRO Linköping
FRO Norrköping
801
999