Förbund

FRO Uppland

FRO Uppland finns i ett spännande län. Vi bemannar både 21:a hemvärnsbataljonen med signalister och befattningar i beredskapsorganisation vid kärnkraftverket i Forsmark under länsstyrelsens ledning.

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. 

FRO Uppland finns i ett spännande län. 21:a hemvärnsbataljonen bemannar vi med signalister och vi bemannar även många befattningar i beredskapsorganisation vid Kärnkraftverket i Forsmark under länsstyrelsens ledning. Stöd till samhället och samverkan med alla frivilligorganisationer är både lärorikt och spännande. Vi erbjuder ett brett utbud aktiviteter med alla typer av utbildningar och sambands- och kommunikationsuppdrag från kriser i samhället till sambandsuppdrag åt olika idrottsföreningar.

Vi är omkring 100 medlemmar i FRO Uppland. På vår webbplats speglar vi alla länets FRO-aktiviteter och visar resultat efter genomförda aktiviteter i både text och bild. Som ordförande för FRO Uppland sedan 2014 är det en stor ära för mig att få starta upp den här nya webbplatsen och hoppas få dig att återkomma ofta för att följa oss och våra aktiviteter.

Är du intresserad av FRO Uppland är du alltid välkommen att höra av dig direkt till mig eller någon av mina duktiga medarbetare så får du hjälp. 

Välkommen till FRO Uppland!

Kontaktuppgifter

Epost:  uppland@fro.se

Medlemsavgifter

    • Enskild medlem: 250kr
    • Familj: 320kr
    • Ungdom: 100kr


801
999